Щодо повірки лічильників холодної води

У зв’язку з тим, що постановами Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг зі структури тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення; послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) було виведено витрати, пов’язані з обслуговуванням та повіркою засобів обліку холодної води, КП «Чернігівводоканал» зверталося до підприємств усіх форм власності, які виконують роботи, пов’язані з повіркою лічильників холодної води, з проханням надати інформацію щодо порядку надання вищезазначених послуг.

Станом на 18 січня 2018 року до КП «Чернігівводоканал» надійшла інформація лише від одного підприємства – ТОВ «Водосервіс Плюс».

В листі йдеться про те, що ТОВ «Водосервіс Плюс» надає з послуги з обслуговування та повірки приладів обліку води і працює в цій сфері з лютого 2009 року.

Досвідчені працівники ТОВ «Водосервіс Плюс» надають кваліфіковані послуги з демонтажу та монтажу лічильників води, підготовки до повірки, ремонту водолічьників.

Підприємство пропонує абонентам такі послуги, як:

-           зняття та встановлення водолічильників з транспортуванням

-           зняття та встановлення лічильників без транспортування

-           заміна лічильників з обмінного фонду

-           заміна водолічильників абонента на нові

та надає гарантію 6 місяців.

Технічні можливості підприємства дозволяють на сьогоднішній день здійснювати повірку до 5 тисяч водолічильників за місяць.

Замовлення приймаються за адресою:

 м. Чернігів вул. Белова буд.2 к.21

та за телефонами:

(04622) 3-00-62; (0462) 673-999.

Ціни на обслуговування водолічильників наведені нижче:

 

Також, нагадаємо, що повірку лічильників холодної води проводить КП «Чернігівводоканал». Умови надання послуг та їхня вартість – тут.

 

Інформаційна служба КП «Чернігівводоканал»

18/01/2018

Написати нам