До уваги підприємств, зацікавлених в наданні послуг з повірки лічильників в Чернігові

У зв’язку з набуттям чинності постанов Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 26 листопада 2015 року № 2868», від 02.11.2017 № 1344 та «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 16 червня 2016 року № 1141», від 02.11.2017 № 1343, зі структури тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення; послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем)

виведено витрати, пов’язані з обслуговуванням та повіркою засобів обліку холодної води.

 

Таким чином, з 29 листопада 2017 року для мешканців багатоквартирних будинків, а з 17 грудня 2017 року для мешканців приватних будинків обслуговування та повірка засобів обліку холодної води стали платними, тобто, абоненти мають сплачувати за повірку лічильників за договірними цінами підприємствам, які надають такі послуги.

 

Оскільки наявні у КП «Чернігівводоканал» потужності по повірці лічильників води не в змозі забезпечити повірку тієї кількості лічильників, яка має бути проведена в 2018 році, є потреба інформувати населення про підприємства, які проводять повірку лічильників в місті Чернігові.

Звертаємося до підприємств, які проводять повірку лічильників води, або планують розпочати цей вид діяльності в місті Чернігові, з проханням надати КП «Чернігівводоканал» контактну інформацію та повідомити про порядок надання таких послуго. Ця інформація буде розміщена на офіційному сайті КП «Чернігівводоканал» та доведена до споживачів.

Зазначимо, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 №630 «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення…» квартирні засоби обліку беруться виконавцем на комерційний облік шляхом пломбування. Опломбування та розпломбування лічильників проводиться виконавцем послуги з водопостачання.

Зняття лічильника для проведення повірки без офіційного розпломбування тягне за собою штрафні санкції для споживача.

КП «Чернігівводоканал» готове розглянути шляхи взаємодії щодо опломбування/розпломбування лічильників холодної води в місті Чернігові з підприємствами-надавачами послуг по повірці лічильників.

Інформація щодо підприємств-надавачів послуг з повірки лічильників води приймається постійно та щомісячно буде оновлюватись на офіційному сайті КП «Чернігівводоканал».

Інформацію просимо направляти на адресу КП «Чернігівводоканал»:

–          вул. Жабинського, 15, м.Чернігів, 14017,

–         info@water.cn.ua,

–          через форму «Написати нам» на сайті підприємства,

–          через сторінку підприємства у соцмережі Фейсбук

Довідки з питань повірки лічильників за телефоном +38 (04622) 4-25-43

 

Інформаційна служба КП «Чернігівводоканал»

12/01/2018

Написати нам