Договір приєднання «Чернігівводоканал»

Комунальне підприємство «Чернігівводоканал» розміщує форму (бланк) договору про надання населенню послуг з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) як договір приєднання.

Відповідно до ст. 26 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» договір на послуги з централізованого постачання холодної води, послуг з водовідведення, що укладається виконавцем із споживачем-фізичною особою, яка не є суб’єктом господарювання, є договором приєднання.

Відповідно до ч.1 ст. 634 Цивільного кодексу України, договором приєднання є договір, умови якого встановлені однією із сторін у формулярах або інших стандартних формах, який може бути укладений лише шляхом приєднання другої сторони до запропонованого договору в цілому. Друга сторона не може запропонувати свої умови договору.

В розміщеному бланку договору, підприємством враховано вимоги чинного законодавства, які ставляться до даного виду договору, та передбачено всі його істотні умови визначені ст.26 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» та Типовим договором про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної і гарячої води і водовідведення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 № 630, при цьому підприємство не звузило коло своїх обов’язків та не розширило свої права у порівнянні з обов’язками та правами, покладеними на Виконавця, а виключно конкретизувало об’єкт надання послуг.

За формою розміщеного бланку договору про надання населенню послуг з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) зі споживачами даних послуг за їх бажанням укладаються письмові договори.

Бланк договору приєднання постійно знаходиться у розділі «Нормативна база» підрозділ «Нормативні документи підприємства».

 

 

07/11/2017

Написати нам