Увага! Змінюється напряму руху автобусу №25

У зв’язку з проведенням аварійно-ремонтних робіт по відновленню водопроводу діаметром 350 мм по вулиці Дмитра Самоквасова (поруч з будинком №19) та численними скаргами мешканців будинку на те, що об’їзд автобусного маршруту №25 проходить по прибудинковій території, змінено схему об’їзду. Дана схема об'їзду погоджена з Управлінням транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку Чернігівської міської ради.

На час проведення аварійно- ремонтних робіт автобус №25 не буде рухатись по вулиці Текстильників та Дмитра Самоквасова. Маршрут автобусу проходитиме по вулиці Ціолковського.

Звертаємо увагу власників автотранспорту на часткове обмеження руху транспорту по вулиці Дмитра Самоквасова (поруч з будинком №19) та просимо враховувати ці обставини при виборі маршруту руху.

КП «Чернігівводоканал» перепрошує за тимчасові незручності, але обмеження руху транспорту по вул. Дмитра Самоквасова – вимушена міра. Через водопровідну трубу діаметром 350 мм, ремонт якої виконується, відбувається водозабезпечення майже усього району Шерстянки. Водопостачання житлових будинків на час ремонту не припинялося.

Інформаційна служба КП «Чернігівводоканал»

03/11/2017

Написати нам