УВАГА! Перекриття вулиці Київська!

Шановні мешканці міста Чернігова!

Чавунний водопровід діаметром 300 мм по вулиці Київська в місті Чернігові було збудовано у 1970 році та на цей час він відпрацював встановлені терміни експлуатації. Реконструкцію водопроводу від проспекту Миру до вулиці Довженка було заплановано на літо 2020 року. Потреба реконструкції була обумовлена значною кількістю поривів на зазначеній ділянці водопроводу.

Так, у 2018 році було ліквідовано три аварійні ситуації. У 2019 році також тричі виконувались аварійно-ремонтні роботи. 2020 рік не став виключенням і також розпочався з аварій на водопроводі по вулиці Київська.

Перший порив у цьому році стався 23 січня навпроти будинку №14А. Чергові пориви водопроводу по вул. Київській навпроти будинку №32 та будинку №13 було зафіксовано відповідно 22 та 23 березня. Така кількість аварій на водопроводі по вулиці Київська вимагає термінового проведення аварійно-ремонтних робіт, що, в свою чергу потребує цілодобового перекриття руху автотранспорту.

Для проведення аварійно-ремонтних робіт на водопровідній мережі комунального підприємства «Чернігівводоканал» звернулося до виконкому Чернігівської міської ради з проханням прийняти рішення про цілодобове перекриття руху автотранспорту на вул. Київській в місті Чернігові для поетапного проведення аварійно-ремонтних робіт по заміні водопроводу.

Роботи планується виконати в три етапи:

на перехресті з вул. Гончою до перехрестя з вул. Мстиславська – з 25 березня 2020 року по 20 квітня 2020 року включно;

на перехресті з вул. Мстиславська до перехрестя з вул. П’ятницькою – з 21 квітня 2020 року по 22 травня 2020 року включно;

на перехресті з вул. П’ятницькою до перехрестя з проспектом Миру – з 23 травня 2020 року по 22 червня 2020 року включно.

Схеми організації дорожнього руху на час виконання аварійних робіт та схеми об’їзду будуть погоджені з управлінням патрульної поліції у м. Чернігові.

Після прийняття відповідного рішення та перекриття руху автотранспорту, просимо водіїв виконувати приписи тимчасових дорожніх знаків.

Перепрошуємо за тимчасові незручності і звертаємо увагу на те, що перекриття руху автотранспорту на вказаних вище ділянках вулиці Київська, відповідно до схем та графіку перекриття, є необхідною умовою запобігання виникненню аварійних ситуацій та безперебійного забезпечення питною водою мешканців міста Чернігова.

 

24/03/2020

Написати нам