Увага! Обмеження водопостачання в районі вулиці Савчука! (доповнено)

06.08.2017 р. в зв’язку з аварією на магістральному водопроводі діаметром 500 мм в районі вулиць Шевченка–Молодчого з боку вулиці Савчука, буде обмежене водопостачання котельної «Облтеплокомуненерго» за адресою вул. Шевченка, 47. Оскільки саме на цій котельній знаходиться підвищувальна насосна станція, є вірогідність зниження тиску води в багатоповерхових будинках по вулиці Савчука–Шрага.

Через зменшення тиску води можливе тимчасове припинення водопостачання верхніх поверхів (від 5 та вище) в будинках по вулиці Савчука: №№ 1, 3, 5, 7, 7А, 7Б. 11. Також можливе припинення водопостачання магазину «Седам».

Ремонтні роботи проводяться силами аварійної бригади КП «Чернігівводоканал». При припиненні водопостачання на верхніх поверхах будинків буде організовано підвезення питної води.

Можлива поява осаду у воді в районі вулиць Шевчена–Олександра Молодчого–Савчука–Шрага. Приносимо вибачення за тимчасові незручності.

В зв’язку з аварією на магістральному водопроводі діаметром 500 мм і проведенням аварійних робіт в районі вулиць Шевченка–Молодчого буде обмежено рух автотранспорту по вулиці Молодчого від вулиці Лермонтова до вулиці Шевченка, а також по вулиці Шевченка в зазначеному місці.

Телефон диспетчерської служби КП «Чернігівводоканал» – (0462) 67-67-87.

 

Інформаційна служба КП «Чернігівводоканал»

06/08/2017

Написати нам