Тимчасове погіршення якості води 14.12.2016 в районі вулиці Савчука

Тимчасове погіршення якості води 14.12.2016 в районі вулиці Савчука викликане аварійною ситуацією, що сталася о 6.20 год. ранку 14 грудня на водопроводі Д=150мм. Станом на 8.15 водопостачання мікрорайону забезпечене. Без холодного водопостачання перебуваютє частина буд.№3 та частина будинку №7 по вулиці Савчука. Аварійна бригада КП «Чернігівводоканал» займається ліквідацією аварії.

Станом на 6.20 год. ранку 14.12.2016 було виявлено порив водопроводу Д=150 за адресою вул. Савчука, 7. Перекриття безпосередньо ділянки пориву аварійною бригадою КП «Чернігівводоканал» було унеможливлене через те, що прямо над оглядовим колодязем водопроводу було припарковано приватний автомобіль.

Через виток води виникла загроза затоплення кафе «Блюз». З метою унеможливлення затоплення кафе та пошкодження майна, о 7.10 год. ранку диспетчерською службою КП «Чернігівводоканал» було прийняте рішення про перекриття водопостачання теплопункту за адресою вул. Шевченка, 47 та відключення від водопостачання будинків №№ 1,3,5,7,7А,11 по вул.. Савчука. Також було відключено підвищувальний насос за адресою вул. Шевченка, 47.

Станом на 8.15 год. ранку водопостачання кварталу вул. Савчука було відновлено за виключенням частини будинків №3 та №7. Після підключення підвищувального насосу, через забруднення внутрішньобудникових мереж багатоквартирних будинків відбулося вторинне забруднення води.

Після усунення пориву на водопроводі Д=150мм буде проведено промивку ділянки труби, на якій виконувалися ремонтні роботи.

Окремо звертаємось до власників автомобілів

У зв’язку із збільшенням кількості аварійних ситуацій на мережах водопроводу та каналізації, пов’язаних з погодними умовами, переконливе прохання не залишати автомобілі над люками оглядових колодязів.

Інформаційна служба КП «Чернігівводоканал»

14/12/2016

Написати нам