ПУБЛІЧНИЙ ДОГОВІР (ДОГОВІР ПУБЛІЧНОЇ ОФЕРТИ)

У зв’язку з прийняттям Закону України від 03.12.2020 №1060 «Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання окремих питань у сфері надання житлово-комунальних послуг», набранням чинності Постанови Кабінету Міністрів України від 02.02.2022 №85 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 05 липня 2019 р. №690», керуючись нормами ч. 5 ст. 13 Закону України «Про житлово-комунальні послуги»,  ст. ст. 633, 634 Цивільного кодексу України комунальне підприємство «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради публікує цю публічну пропозицію (оферту) про укладення публічного індивідуального договору приєднання про надання послуг з централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення (далі – Договір) для споживачів – власників (співвласників, користувачів) житлових та нежитлових приміщень в багатоквартирному будинку, інших об’єктів нерухомого майна приєднаних до внутрішньобудинкових мереж, які отримують послуги для задоволення власних потреб, а також для забезпечення господарських, технологічних (власних) потреб багатоквартирного будинку в цілому та власників індивідуальних (садибних) житлових будинків.

Договір вважається укладеним, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на веб-сайті підприємства, співвласники багатоквартирного будинку не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали відповідний договір з підприємством.

Індивідуальні споживачі у багатоквартирних житлових будинках, які фактично користуються послугами з централізованого водопостачання та/або водовідведення або звертаються до підприємства для отримання вказаних послуг, вважаються такими, що ознайомлені, погоджуються та приєднуються до умов публічного індивідуального договору.

Публічні договори приєднання про надання комунальних послуг з власниками (співвласниками), або за згодою власника іншими особами, які користуються і отримують житлово-комунальну послугу для власних потреб в індивідуальному (садибному) житловому будинку вважаються укладеними, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на офіційному веб-сайті виконавця зазначені споживачі не вчинили дій щодо відключення (відмови) від комунальної послуги.

У зв’язку з тим, що даний Договір є договором приєднання, його умови не підлягають узгодженню зі стороною, що приєднується (споживачем).

Договір розміщено на веб-сайті підприємства у вільному доступі та у спосіб, що забезпечує ознайомлення зі змістом цього Договору кожної особи, що отримує та звертається до підприємства, для отримання послуг з централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення за посиланням https://water.cn.ua/files/laws/20220527-tipoviy-individualbniy-dogovir-na-saytpdf.pdf

31/05/2022

Написати нам