Прес-тур: «Як зробити в Чернігові дороги європейського рівня»

Ми всі хочемо жити краще. Мабуть, саме тому, питання: «А як у Європі?» можна почути на вулицях Чернігова все частіше. Ті, хто буває у закордонних турне, дивуються, чому, наприклад, дороги в Україні, при майже аналогічній вартості, в рази гірші, ніж у наших сусідів.

Суттєві нарікання з боку чернігівців не рідко стосувалися оглядових колодязів, які перетворювалися на провалля саме посеред проїзної частини, піддаючи ризику життя та здоров’я водіїв, пошкоджуючи автомобільну техніку.

Для усунення проблем, пов’язаних з дефектами дорожнього покриття через руйнацію оглядових колодязів, та задля попередження «раптового зникнення» кришок люків, КП «Чернігівводоканал» вже майже рік реалізує програму ремонту оглядових колодязів за новими технологіями, використовуючи при цьому люки європейського виробництва.

Станом на 26 травня 2017 року на автомагістралях міста спеціалісти КП «Чернігівводоканал» замінили 97 старих чавунних люків на люки європейського зразка.

Але, недостатньо лише мати матеріали європейської якості. Потрібно вивчити технологічний процес їх використання та навчитися застосовувати його на практиці.

Для практичного вивчення технології встановлення люків оглядових колодязів та використання матеріалів, до Чеської Республіки було направлено двох співробітників КП «Чернігівводоканал», які на практиці освоїли європейські методики.

В понеділок, 29 травня, начальник служби каналізаційних мереж Максим Слюта та начальник ремонтно-будівельної бригади Юрій Іванов повертаються з закордонного відрядження. Після навчання та практичної роботи в Чехії, їм є що розповісти не тільки співробітникам, але й мешканцям міста.  
В середу, 31 травня 2017 року, КП «Чернігівводоканал» та Прес-служба Чернігівської міської ради запрошують усіх зацікавлених представників ЗМІ в прес-тур дорогами міста. Під час прес-туру буде продемонстровано технологію встановлення люку оглядового колодязя на одній з вулиць міста. Спеціалісти КП «Чернігівводоканал» розкажуть про переваги нової технології та продемонструють їх на практиці. Юрій Іванов та Максим Слюта поділяться враженнями від спілкування з чеськими спеціалістами.

 

Місце та час збору: Чернігівська міська рада (вул. Магістратська,7), 31 травня 2017 року о 10 годині.

 

Інформаційна служба КП «Чернігівводоканал»

 

26/05/2017

Написати нам