Постачальника лічильників визначать шляхом переговорів

З моменту прийняття відповідної Програми Чернігівської міської ради минуло майже чотири місяці, але встановлення лічильників за кошти міського бюджету в квартирах чернігівців так і не розпочалося. Проведенні процедури закупівель не дали результатів – постачальника приладів обліку визначити не вдалося. Наразі тендерний комітет «Чернігівводоканал» розпочав переговорну процедуру щодо закупівлі лічильників з українським виробником приладів обліку з урахуванням положень ЗУ «Про публічні закупівлі». 

«Програма встановлення засобів обліку гарячого та холодного водопостачання мешканцям міста Чернігова на 2017-2020 роки» була затверджена рішенням 16 сесії Чернігівської міської ради 28 лютого 2017 року. У 2017 році за цією Програмою мали б встановити 4000 приладів обліку гарячої та холодної води в помешканнях чернігівців, які отримують субсидії на сплату комунальних послуг. Загальна вартість закупівлі – 840 000 грн. разом із ПДВ.

Після прийняття Програми сесією міськради, КП «Чернігівводоканал» підготувало технічні вимоги, які були затверджені не тільки керівництвом підприємства, але й профільною депутатською комісією Чернігівської міської ради.

28.03.2017 року була оголошена перша закупівля приладів обліку гарячої та холодної води, яка не відбулась по причині відсутності достатньої кількості Учасників – на торги була подана пропозиція  від Публічного акціонерного товариства "Електротермометрія".

14.04.2017 року тендерним комітетом вдруге була оголошена закупівля лічильників. На торги було подано пропозиції двох учасників: Публічного акціонерного товариства "Елекометрітротермя" та Укроборонпром ГП "Новатор".

По причині невідповідності тендерних пропозицій Учасників технічним вимогам Замовника (КП «Чернігівводоканал») пропозиції були відхилені, Торги були відмінені.

17.05.2017 року знову була оголошена закупівля Лічильників, яка не відбулася по причині відсутності достатньої кількості Учасників – на торги була подана пропозиція  Публічного акціонерного товариства "Електротермометрія".

06.06.2017 року була оголошена закупівля Лічильників, яка не відбулася по причині відсутності достатньої кількості Учасників. На торги не було подано жодних пропозицій.

23.06.2017 року торги були відмінені.

На даний час, тендерним комітетом підприємства, для проведення переговорної процедури закупівель з урахуванням положень ЗУ «Про публічні закупівлі» запрошено одного з вітчизняних виробників приладів обліку. Переговорна процедура запланована на 30 червня 2017 року. Будемо сподіватись, що під час переговорів сторони погодять умови, строки та вартість закупівлі і Програма почне виконуватись вже з липня.

Зазначимо, що станом на 27.06.2017 року на встановлення приладів обліку води за рахунок міського бюджету до реєстру внесено 1200 абонентів КП «Чернігівводоканал».  Прийом заяв від громадян щодо включення до «Програми встановлення засобів обліку гарячого та холодного водопостачання мешканцям міста Чернігова на 2017-2020 роки» ведеться з 20 березня 2017 року в приміщенні абонентського відділу КП «Чернігівводоканал» за адресою: м. Чернігів, вул.. Генерала Бєлова, 2.

Довідки та консультації з цього питання можна отримати за телефоном в Чернігові: (0462) 614-662.

 

Інформаційна служба КП «Чернігівводоканал»

27/06/2017

Написати нам