До уваги водіїв!

На перехресті вулиць Героїв Чорнобиля та Юрія Мезенцева діятимуть обмеження швидкості руху автомобільного транспорту.

 

Будівельні роботи на території щільної міської забудови – дуже складний процес, пов'язаний з можливими непередбачуваними ситуаціями. Саме через такі непередбачувані ситуації, однією з яких стали погодні умови, процес реконструкції самопливного колектору по вулиці Юрія Мезенцева на один день вийшов поза графік. 
Роботи буде закінчено до кінця тижня. Вчора, 25 жовтня, будівельники корпорації «Укртрансбуд», які працюють на цій ділянці, закінчили укладання труб і приступили до засипання котловану. Після того, як ґрунт буде ущільнено та засипано щебнем, відновлять рух громадського та приватного транспорту по вулиці Героїв Чорнобиля. 
Але водіям треба залишатись уважними на цій ділянці дороги, адже поки-що асфальтобетонне покриття укладено не буде. За технологією котлован глибиною 5-6 метрів неможливо швидко засипати та заасфальтувати. Як би добре не намагалися виконати свою роботу будівельники, просідання ґрунту все одно не уникнути. 
Після відновлення руху, до моменту повного відновлення асфальтобетонного покриття дороги на перехресті вулиць Героїв Чорнобиля та Юрія Мезенцева будуть діяти обмеження швидкості руху, нащо будуть вказувати тимчасові дорожні знаки. 
Прохання до водіїв: дотримуватись визначених обмежень та бути уважними на дорозі.

Інформаційна служба КП "Чернігівводоканал"

26/10/2017

Написати нам