Будинок по вул. Олександра Молодчого, 3 залишається без води

Через аварійну ситуацію, що сталася на магістральному водопроводі Д=500 мм по вул. Шевченка, 30а, та підтоплення теплотраси та підвального приміщення будинку №30А, сьогодні, 3 січня о 10.30 ранку аварійним службам КП «Чернігівводоканал» довелося перекрити водопостачання декількох будинків по вул. Шевченка та Олександра Молодчого.

 

 

Через деякий час, через резервні схеми, водопостачання будинків було відновлено. Не вдалося відновити водопостачання лише в будинку №3 по вул. Олександра Молодчого – другий ввід будинку (вірогідніше всього, співробітниками підприємства, обслуговуючого будинок – ПП «Техкомсервіс») було відрізано від водопроводу.

Після відкачування води з теплотраси та підвального приміщення буд. №30А по вул. Шевченка, аварійні служби КП «Чернігівводоканал» приступили до пошуку місця пориву, але, нажаль, до 18 години вечора встановити де саме відбувся порив водопроводу – не вдалося.

Наразі будинок №3 по вулиці Олександра Молодчого відключений від водопостачання. Поруч з будинком знаходиться автомобіль з питною водою, який буде там до 20.00 години 3 січня та з 7.00 години 4 січня.

Відновлення водопостачання буд. №3 по вул. Олександра Молодчого та усунення аварійної ситуації на магістральному водопроводі відбудеться лише 4 січня.

Інформаційна служба КП «Чернігівводоканал»

 

03/01/2017

Написати нам