Увага! Заплановано перекриття вулиці Шевченка в Чернігові

Сьогодні, 07.06.2018 на засіданні виконкому Чернігівської міської ради було прийняте рішення про перекриття руху автотранспорту в м. Чернігові на перехресті вул. Олександра Молодчого та вул. Шевченка з 11 червня 2018 року до 25 червня 2018 року включно. Мета перекриття – проведення аварійних робіт з ремонту самопливного каналізаційного колектору діаметром 600 мм.

Зазначимо, що аварійно-ремонтні роботи по відновленню самопливного колектору діаметром 600 мм по вулиці Олександра Молодчого будо розпочато 30 травня 2018 року відповідно до договору між КП «Чернігівводоканал» та ТОВ «УТБ-Інжинірінг» і буде закінчено за два місяці.

Підрядною організацією та КП «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради, відповідно до укладеного Договору на виконання робіт, буде встановлено дорожні знаки згідно зі схемами організації дорожнього руху, погодженими в управлінні патрульної поліції у м. Чернігові.

Відповідно до договору буде замінено ділянку аварійного колектору по вулиці Олександра Молодчого, в тому числі, прокладено нові труби під вулицею Шевченка в районі перехрестя з вулицею О. Молодчого до тротуару з парного боку вулиці Шевченка.

Як запевняють фахівці КП «Чернігівводоканал», підрядник планує виконати роботи в більш стислі терміни, ніж зазначено в рішенні виконкому, а саме, з 12.06. по 16.06.2018, адже саме з 16 червня в місті Чернігові розпочинається пляжний сезон.

Але зазначені терміни будуть виконані при умові відсутності обставин, що не залежать від підрядника – наприклад, несприятливі погодні умови тощо.

На час перекриття перехрестя вулиць управлінням транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку міської ради буде внесено зміни в маршрутну мережу громадського транспорту.

 

Інформаційна служба КП «Чернігівводоканал»

07/06/2018

Написати нам