ПРОВЕДЕННЯ РОЗКОПОК ПО МІСТУ ЧЕРНІГОВУ СТАНОМ НА 13.11.2018 РОКУ

До уваги мешканців міста!

На сайті КП «Чернігівводоканал»  за адресою https://water.cn.ua/map розміщено інтерактивну карту проведення робіт службами підприємства.


Карта оновлюється щоденно.

На інтерактивній карті проведення ремонтних робіт на території Чернігова відображається три статуси виконання заявки:

 – заявка відкрита (червоний колір), нещодавно додана в систему і роботи по ній не виконувались. В системі наявні фотографії первинного стану об’єкта.

– заявка виконана, (жовтий колір), передбачає графічну зміну відображення заявки на карті та зміну описової частини. Допустима зміна коментаря, додавання нового запису, зміна підтипу заявки.

– заявка закрита. Ордер на виконання робіт закрито. Роботи по об’єкту виконані у повному обсязі, доданий фінальний коментар, з описом виконаної роботи, наявні фотографії виконаної роботи. Заявка відслідковується на карті протягом 14 діб. В подальшому - перебуває на контролі КП «Чернігівводоканал» протягом двох років з моменту закриття (в режимі контролю).

 

По кожному об’єкту на карті розміщено детальну інформацію щодо термінів та ходу виконання робіт та фотографії етапів їх виконання.

 

У разі виявлення витоків води або стоків на території міста Чернігова просимо повідомляти до аварійно-диспетчерської служби підприємства за багатоканальним безкоштовним номером телефону 0-800-50-50-51.

Інформаційна служба КП «Чернігівводоканал»

13/11/2018

Написати нам