Нові придбання КП «Чернігівводоканал»

Одним з пріоритетних завдань для КП «Чернігівводоканал» є оперативне реагування на аварійні ситуації, що періодично виникають на водопровідних та каналізаційних мережах та об’єктах підприємства. Але без нової сучасної техніки невідкладне усунення аварійних ситуацій просто неможливе. Саме тому підприємство змушене направляти частину обігових коштів на закупівлю спеціалізованої техніки та обладнання.

У 2017 році виникла гостра потреба у закупівлі двох автомобілів аварійно-ремонтного призначення. Враховуючи досвід попередніх закупок, комунальне підприємство зорієнтувалося на закупівлю автомобілів МАЗ виробництва Республіки Білорусь. В даний час автомобілі МАЗ – це автомобілі, що відповідають вимогам Євро-5. У цих автомобілях втілилися сучасні конструкторські рішення, що дозволили отримати нові споживчі якості вантажівок. Автомобілі можуть конкурувати з кращими світовими аналогами, але в той же час доступніші за ціною та адаптовані до українських доріг.

В березні 2017 року КП «Чернігівводоканал» повідомило про наміри закупити два автомобілі аварійно-ремонтного призначення на базі шасі МАЗ-4371N2. Були прописані

Технічні вимоги на закупівлю товару. За результатами проведення відкритих торгів у квітні 2017 року було укладено договір з ООО «Спец-Ком-Сервіс», яке і виготовило фургони за вимогами КП «Чернігівводоканал».

Вартість одного автомобіля аварійно-ремонтного призначення на базі шасі МАЗ-4371N2 склала 1 326 150, 00 грн. Відповідно два автомобілі коштували КП «Чернігівводоканал» 2 652 300,00 грн. Закупівля проводилася за кошти підприємства.

У вівторок, 1 серпня, на території КП «Чернігівводоканал» відбулася прийомка-передача зазначеної техніки. Як зарекомендує себе нова техніка у роботі – покаже час. Але після детального огляду автомобілів аварійно-ремонтного призначення можна говорити про те, що очікування фахівців КП «Чернігівводоканал» виправдалися.

 

Інформаційна служба КП «Чернігівводоканал»

 

02/08/2017

Написати нам