До уваги отримувачів субсидій!

Нагадуємо, що згідно з Постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2017р. №300 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», яка набрала чинності з 1 травня 2017 року, після закінчення опалювального сезону, станом на 01 травня 2018 року, абонентам, які отримують субсидії, буде виконано розрахунок та зняття з особового рахунку невикористаної суми субсидії за останній період її отримання та повернуто до Державного бюджету.

Виконуючи вищезазначену постанову, КП «Чернігівводоканал», як і всі надавачі комунальних послуг, проведе розрахунок невикористаних сум субсидій за надані послуги. Якщо сума наданої субсидії перевищує суму нарахування, невикористана суми субсидії повернеться до бюджету.

Проблеми виникнуть у абонентів – отримувачів субсидій, які своєчасно не передавали показники лічильників, адже інформація про фактичне використання ними води у КП «Чернігівводоканал» відсутня. Тобто, для таких абонентів усі суми нарахованих їм субсидій вважатимуться зайво нарахованими і будуть повернуті до Державного бюджету!

Треба пам’ятати, якщо абонент передає фактичні показники лічильників холодної та гарячої води вже після того, як суми зайво нарахованої субсидії будуть повернуті до бюджету, у нього утвориться заборгованість, яку доведеться гасити за рахунок власних коштів.

З метою недопущення розбіжностей між обліковими даними підприємства, які зазначаються в рахунках на оплату послуг водопостачання та водовідведення, з фактично спожитим обсягом послуг та уникнення зайвого повернення невикористаних сум субсидії до бюджету, просимо терміново передати до абонентської служби підприємства показники квартирних приладів обліку холодної та гарячої води.

КП «Чернігівводоканал» нагадує усім абонентам про те, що показники лічильників води потрібно передавати з 20 по 28 число кожного місяця.

Показники можна передати через

  • за допомогою СМС на мобільні номери мобільних операторів (093) 245-00-00; (095)245-00-00; (096) 245-00-00. Формат передачі СМС-повідомлень див.тут 

 

Інформаційна служба КП «Чернігівводоканал»

05/05/2018

Написати нам